Nye hjemmesider

Kjære eiere og beboere!

Velkommen til våre nye nettsider!

Siden du ser på nå er BL Blokka Mi Elvehavn Brygges hjemmesider.

Nettsiden er fylt med det meste du trenger å vite om det å bo, leve og eie en leilighet i vårt borettslag.

Siden er et tiltak for å bedre kommunikasjonen mellom styret og beboere, måtte det gjelde driftsmeldinger, Velforeningen, ting som skjer i gaten, aktuelle saker i blokka og andre nærliggende hendelser.

Siden vil stadig utvikles og forbedres, men mye er allerede klart. Og vi er veldig glade for alle tilbakemeldinger så vi kan bli enda bedre.

Vi ønsker at denne siden skal bli en naturlig side å henvende seg til når både eier og beboer vil vite mer om hva som skjer, så vel som i blokka og nærmiljøet.

Bildene er tatt av en avansert hobbyfotograf. Vi synes det er viktig at bildene presenterer blokka på en tiltalende måte. Også har vi tatt med noen industribilder, for med stolthet å vise til at blokka ligger på historisk grunn. Området er del av industrivirksomheten til Trondhjems Mekaniske Værksted, der styremedlem Dyre Halse er opphavet til gatanavnet. Dyre Halse skjenket for øvrig byen torvmonumentet over Olav Trygvason i 1921.

Nærmere om siden:

Strukturen er som følger:

Hovedside – Nyheter – HMS – FAQ – ofte stilte spørsmål – Informasjon – Om Blokka Mi – English

Vi gjør oppmerksom på muligheten til å melde inn leietakere, nummer porttelefon, epostadresse, melde seg på nyhetsbrev,

Under Informasjon-Dokumentmappe finner du alle sentrale dokumenter om borettslaget.

Her finner du for eksempel svar på: Hvordan bestiller jeg nøkkel? Hvem skal jeg kontakte ved spørsmål om felleskostnadene? Varmen er forsvunnet i leiligheten – hvem kontakter jeg? Hvordan fungerer brannalarmen? Hvordan bestiller man nøkler? Hvor finner jeg husets ordensregler og vedtekter? Jeg trenger parkering – kan jeg kjøpe eller leie? Hvor mye koster parkeringen? Hvor sier jeg fra om dårlig renhold? Hvem som er vaktmester? Hvilke lån har vi? Når kommer neste container? Hvem er styret og hvordan når jeg forvalter? Hva går felleskostnadene til?

Alt dette – og mye mer – fins det kilder til under fliken Informasjon.

To dokumenter er ekstra nyttige: Kort infoark og  Informasjonsperm.

Har du lyst til å se hvordan blokka er nummerert, ta en titt her.

Under English er det mange dokumenter. Mange av våre beboere snakker engelsk, derfor har vi anstrengt oss for å oversette flest mulig sider. I fortsettelsen skal vi lage flere engelske oversettelser av viktige dokumenter.

Nytt er også at det lages tre nivå på informasjonsutvekslingen: (1) informasjonsbrev (3-4 årlig), (2) informasjonsperm (dynamisk) og (3) informasjonshåndbok (dynamisk). Alt ligger under fanen «Dokumentasjon» (midt på siden). Informasjonshåndboka er under utarbeidelse.

Det er også laget en Facebook-side som automatisk oppdateres når det publiserer nyheter på hjemmesiden. Her er det bare å bli venn! Facebook-siden er i første omgang åpen – https://www.facebook.com/blokkami/

Brukernavnet @blokkami har blitt opprettet for Borettslaget Blokka Mi Elvehavn Brygge.

Nå er det enklere for folk å finne siden din når de søker. De kan også besøke siden din på fb.me/blokkami og sende meldinger til siden på m.me/blokkami

Styret håper siden er til god hjelp til våre eiere og beboer i vår flotte boligblokk!

Vennlig hilsen

BORETTSLAGET BLOKKA MI ELVEHAVN BRYGGE
styret

About the Author

blokkami

Hjemmesiden til Borettslaget Blokka Mi Elvehavn Brygge